AnnaKarina ter Horst

kunst en educatie

pop-up shop in het atelier

Omdat Jojanneke en ik ruimte over hadden in het atelier en hier zeker nog een jaar mogen blijven, hebben we besloten er een pop-up shop van te maken. Rijckdom heeft nu dus een vaste plek gekregen in ons atelier midden in het centrum van Deventer, dus dat is dubbel fijn voor de shop!

Toen ik afstudeerde in 2006 had ik in mijn 5-jaren plan geschreven dat ik graag een winkel/atelier wilde beginnen met werk van kunstenaars en ontwerpers, waar ruimte is om samen aan mooie projecten te werken. Langs verschillende wegen heb ik de afgelopen jaren in zo’n soort setting gewerkt, het komt elke keer weer op m’n pad, maar had nog steeds niet de juiste plek voor mezelf gevonden. Nu in dit atelier is het spontaan ontstaan en daar word ik dan echt gelukkig van. We hebben een grote variatie werk van verschillende oud-deelnemers verzameld in een blijvende pop-up shop die er gewoon altijd is….maar niet altijd open 🙂 Daardoor hebben we nu alle tijd om tussen de spullen te rommelen en te spelen met de inrichting en elke maand weer wat nieuws te proberen. Tijdens de pop-up weekenden is er dan weer tijd en ruimte om in alle rust mensen te ontmoeten zonder de hectiek van geregel tussendoor over op- en afbouw en contracten en de hele mikmak. Kortom een fijne voortzetting van het pop-up concept van Rijkdom!

Elke maand zijn we het weekend van de koopzondag geopend op zaterdag en zondag van 13-17 uur. Op de website van Rijckdom zullen we de komende tijd de deelnemers weer presenteren en houden we je op de hoogte van alle pop-up avonturen.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op maart 15, 2017 door .
%d bloggers liken dit: