AnnaKarina ter Horst

kunst en educatie

kunsteducatie & coaching

Naast m’n vrije werk geef ik kunstlessen aan leerlingen en coaching aan leerkrachten in het basisonderwijs. Tijdens de kunstlessen maken leerlingen kennis met de wereld van beeldend kunstenaars en praten er over. Ze leren kijken naar kunst en kunnen verschillende beeldaspecten herkennen. De leerlingen werken procesgericht, hierbij gaat het niet om het eindresultaat maar om het hele proces van kijken, maken en reflecteren. Binnen de opdrachten is ruimte voor het leren van diverse technieken. Hierdoor sluiten de lessen aan op de leerlijnen in het onderwijs. Het coachen van leerkrachten doe ik in samenwerking met beeldend kunstenaar en BIK-docent Jojanneke Dekens en is gericht op het procesgericht werken in het basisonderwijs.

Om te zorgen dat mijn aanpak aansluit bij de wens van de school wordt een lespakket/coachingstraject altijd op maat gemaakt!

Hieronder enkele voorbeelden van projecten en workshops:

schoolproject ‘vrije vogel’

in de weer met Karel Appel en Hundertwasser

workshop ‘Hersenspinsels’

Heeft u interesse voor een lessenreeks of workshop bij u op school? U kunt telefonisch of via de mail contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

AnnaKarina ter Horst 06-41574013

annakarina@wkkrmns.nl

 

Advertenties